Tekan Ajee

Edit Blog!FREE!!

Assalamualaikum korang semua..Hye!!!
Korang semua nk x blog korang diedit FULL n FREE??

Nk x??
Mia tengah x de keje n n tingkatkan kemahiran blog ni..
Klau korang nk,korang kena comment cepat2 tau..

5 yg terawal je dapat diedit..
Ade syarat..Hmm..Jap nk fikirkan dulu

1.Follow blog Mia
2.Like page Mia.
3.Add fb Mia.(cari kt page > info)
4.Jgn cerewet sangat.



 CEPAT!!TERHAD KEPADA 5 PENGOMEN TERAWAL SAHAJA!!

Tpi mungkin edit nya esok atau lusa sbb dh lewat malam ni..Klau korang terlambat comment,tunggu je mukin minggu depan atau bulan depan..


p/s;Kalau korang terlebih baik top up kan lh Mia 3 ringgit...Hahaha..Ini x paksa oke..Ikhlas dari hati korang.
Dah bace?Like jer..Comment jgn lupe.. =)

10 comments:

  1. @qama rieynaawak dh tempah awal2..x yh nk minx kt sini mmg dh dapat..lgipon awak yg bgi ilham tuk wat bende ni..penghilang bosan..

    ReplyDelete
  2. edit blog full ? mcm best je...edit blog utk kwn nurul bleh ?

    ReplyDelete
  3. @Nurulboleh jer..suruh dye follow,like n add untuk mudahkan urusan..msih kosong lgi ni tpi editnye esok laa..bukan harini..dh malam ni..

    ReplyDelete
  4. boleh je..bgi semuanye kt fb je..

    ReplyDelete
  5. saye nk jak , boleyh ? sye ta berape nk pndai bb edit blog nih ?

    ReplyDelete

Commentlah..X payah malu2..Mia syg korang kalau korang comment :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...