Tekan Ajee

Blog Mia ni ade PEMBACA ke??

Assalamualaikum korang...Hyee

Korang semua,Mia nk tanya sikit..

Korang pernah x terfikir blog korang ni ade readers x??

Ade x??

Pernah x korang terfikir buat penat je korang menaip banyak2

Tpi x de sorang pon yg nk baca??

Klau jadi mcm tu korang sedih x??

Sedih x??

Mestilah sedih kan..

Klau x sedih mmg x de perasaan kot..Haha

Ade follower ramai tpi x de readers x guna gak kan..

Follower tu ramai sbb 'you follow me i follow u back'

Klau mcm tu org2 yg follow tu rajin sangat ke nk baca post2 kite yg ntah pape ni??

Rajin lak dyeorang.

Korang3,

Mia nk minta tolong sikit.

Alaaa...X boleh ke...Takpe lah..

Huhuhuhuhu

Yg boleh tu,Mia nk tanya sikit..

Korang ni slalu ke terjah blog Mia yg x seberapa ni??

Korang tolong jawab tau..

Jawab kat comment..

Please..

Jgn lah senyap2 je..

Jgn lupe tau..Ni je yg Mia nk minta daripada korang..

Mia tahu blog Mia nk x seberapa...

X sehebat blog korang...

Tpi ini je yg Mia nk minx kali ni..

Kalau korang pembaca blog Mia,tolong lah rajinkan diri tu untuk comment..X susah mane pon..Segalanya terletak di hujung jari je..Hehehe

Dah bace?Like jer..Comment jgn lupe.. =)

4 comments:

  1. ryn bce :)
    <-- siap rjin mengomen jgk.. haha

    ReplyDelete
  2. Hai..tq sudi dtg kt blog ni... T___T

    ReplyDelete
  3. mia...mia pon de readers...contoh : ryn, nurul dan sesape je yg rajin komen

    ReplyDelete

Commentlah..X payah malu2..Mia syg korang kalau korang comment :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...