Tekan Ajee

10 Blog Terbaik Bulan Mac!!

Assalamualaikum
Hye korang semua!!
Harini Mia nk bgi link2 blog untuk 
'10 Blog Terbaik Bulan Mac'

Sejak bile lak Mia buat mcm ni?? Sejak 28.3.2012..Munkin lepas ni Mia akan terus je buat untuk bulan2 seterusnya...Mia bukan org kire org tu FAMOUS,CANTIK,HENSEM or mcm2 lagi lah...NO NO NO NO...Mia tengok kekemasan blog,ke'gempak'an entry,kecantikan header n setiap ayat2 yg ditulis..

Kenapa Mia x pilih yg famous2 je??Sbb Mia pon x famous n kalau kite asyik bgi yg famous je semua org dh kenal..Cube kalau kite bagi yg biase2 mcm Mia je,mungkin org akn pegy tengok blog tuh..

Mia minx maaf sangat2 kalau ape yg Mia buat ni tersama dengan blogger2 lain..Sbb utama Mia buat mcm ni Mia dh x de idea..Idea ni je yg muncul..So,minta maaf lah klau tersama..Citer lain pulak..Mia akan buat setiap bulan InsyaAllah dan tarikh pemilihan biasenye 23-30hb.Kalau nk join,korang kena rajin2 ping blog korang kt group2 terutamanya group JOM BLOGGING sbb link2 blog Mia akan amek n tengok satu2 n 10 org akan terpilih..Pelik sungguh cara joinnya..

Setakat tu je lah cerita Mia n Mia nk mule countdown 10 blog terbaek nih..Tahniah yer klau korang tersenarai n lupe lak Mia nk cakap..Ini just suke2 je..X de hadiah..Hadiahnya akan difollow oleh Mia yg x femes nihh..haha...


Simple tapi memikat hati Mia untuk bace..Mungkin dye peminat setia warne purple..Mia tgok byk sgt purple dlm blog tu..Korang suke purple gak??Pegy tengok cpat...

Suke makan carrot ke wahai owner??Hahaha...Owner nye kawan Mia laa..Sedaerah lagi tau.. Kahkahkah.. Dye comel mate sepet tpi Mia x nilai dri rupe oke..Pegy bace entry dye cepat..

Blog Cantik sgt...Mia tertarik dgn cara penulisan dye..Sbb ape pon Mia x tahu lah rakan2 ku sekalian..haha..Heeee..Bace jgn x bace..

Mia x nak ckp banyak tpi Mia suke tengok header tu..Entry2 pon x kurang gak..Boleh tahan klau nk dbandingkan dgn Mia ni..Huhuhu...Tengok je seniri n nilai k...

Mungkin blogger ni peminat setia warne pink..Huhuhu..Pink is not my favourite colour tpi its not my blog..Terpulang kpd owner lah kan nk ltak warne ape..kalau blog tu best mmg ttap best..Pinkyyy

Setiap entry berguna n hiasan2 yg kreatif dan cantik..I loike..Bukan sng tau nk jdi kreatif ni..Nk tau pegy je terjah laju2...Eh,,habiskan bace dulu sebelum tekan pangkah...

4.http://nynathelittlegirllovestory.blogspot.com/
X nak komen banyak pasal blog ni..Pnat lah nk berceloteh ntah pape..Yg pasti blog ni best..Blum tengok blom tahu kan..Serupa gak mcm x kenal bermakna x cinta..Haha

Hehehe...Mesti ramai yg dh kenal kan??Hehehe..Mmg lah..Rakan blogger nieh..Knape dye leh dpt number 3 walaupon dye punye blog so so so simple??Hehe..Cbe bace entrynye plak..Mmg gempak dan sepadan dgn link blog lah..Haha..
Peminat setia pocoyo lah ni..Headernye bkan maen lagi..haha...Terserlah minatnye terhadap Pocoyo tu..Mia x de lah ske sgt tengok pocoyo tapi Mia tau lah citer tu..Korang x tau ke??Klau x tau pegy terjah blog dye cepat..Kalau tau pon same..
Comel comel comel comel comel..Mia tertarik dgn kecomelan blog itu..Entry pon not bad..Hehe..Tpi mmg Mia akui blog ni mmg comel sangat2...Hehehe...Biaselah bdak2 kecik mcm Mia ni kan mmg ske yg comel2..Biaselah tu.dah2..pegy lah melawat blog dye... :p

p/s:Siap pon 10 blog..Nmpak je sikit tpi nk wat pemilihan ssah gak..Kepada yg tersenarai tahniah yer..Kpada yg x tersenarai korang leh bgi link korang kt komen ataupun gne care tadi tuh..Yg komen Mia akn simpan dalam list..Hehe..

Dah bace?Like jer..Comment jgn lupe.. =)

10 comments:

  1. Nak juga.. tapi rasa cam xlayak je T-T

    ReplyDelete
  2. waw,ade tersenarai la thank you mia..sayang mia..

    ReplyDelete
  3. Wah bagus la idea ni , nak jugak hehe layak ke? =(

    ReplyDelete
  4. hohoho.. tq dik.. blog ni pun cun jugak.

    ReplyDelete
  5. nk jugak... layak ke aku???haha :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih adik Mirza Afiqah... ^^

    Love your blog too! ^^

    ReplyDelete

Commentlah..X payah malu2..Mia syg korang kalau korang comment :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...