Tekan Ajee

Terbaekk lah..Tak Rugi Aku Join..

Assalamualaikum korang..
Hye hye hye..

Apa khabar??
Sihat??Hehehe
Mia ni dah kenapa??Buang tabiat eh??

Maklumlah,,terlampau happy nih..
Happy sebab ........
Hahaha..Rahsia2

Korang nak tahu x Mia join ape??
Jgn cakap bukan2.
Mia bukanye join bende yg x berfaedah.

Mia join group2 kat fb nih..
Macam2 ade tau..Senang nak promote blog kite
Banyak yg kite dapat,contohnye :-

1. Jadikan blog kita ramai Followers.
- Kalau korang promote blog korang,semua org dtg kt blog korang,nnti mesti dye akan follow..Dah dpt 1 followers..Tpi ingat,dekat sini ramai yg i follow u,u follow me back..

2. Ramaikan kawan
- Klau dh segroup tu mesti ade add mengeadd nih..So friends korng pon bertambah n dapat mengeratkan silaturrahim..heeee..kan dah dpt pahala tuh..

3. Banyakkan notifications
- Hahahaha..Yg ni mmg pelik sikit tpi mmg betul..Sejak Mia join group2 ni,notifications Mia bertambah..1 hari 80++ notifications Mi..Tpi 30 dari tuh seemua group2..

4. Cantikkan blog
- Korang x tahu nk edit blog ataupun something terjadi kt blog korang?? Korang bolh tanya kt group2 tuh..Mungkin dyeorang leh jawab..

Group2 Yg Boleh Korang Join :-

1.Jom Blogging-Ni group yg Mia buat.Join tau. :D

2.Ex-Tream Blogger

3.Blogger Tercinta

4.Sahabat Blogger

5.Blogger Sana Sini

6.The Cutest Blog On The Block

7.Diari Sahabat Blogger

Mia ade satu ucapan khas untuk korang

Selamat berblogging.Jgn mudah putus asa.. :D
p/s:X rugi kan kite join..Korang blom join lagi ke?Cepat lah tekan button yg untuk add diri korang join group tuh..Admin group tuh ramai..Kejap je korang add,mesti dh accept..Paling lmbat on biasanya 1 hari..







Dah bace?Like jer..Comment jgn lupe.. =)

No comments:

Post a Comment

Commentlah..X payah malu2..Mia syg korang kalau korang comment :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...